Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Περί περιηγητών ( browsers )

Η Lexigram εδώ και δύο χρόνια περνάει στο διαδίκτυο και συνεχώς εμπλουτίζει όλες τις εφαρμογές της: λεξικά, εκπαιδευτικό λογισμικό κ.ά.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους επισκέπτες και χρήστες των διαδικτυακών μας εφαρμογών που χρησιμοποιούν πεπαλαιωμένους περιηγητές (browser) να τους αναβαθμίσουν σε σύγχρονες εκδόσεις που είναι ταχύτερες, ασφαλέστερες και πιο εύχρηστες.

Όσοι έχουν τον Internet Explorer 6, 7 ή 8 παρακαλούνται να αναβαθμιστούν στην νεότερη έκδοση Internet Explorer 9 ή 10. Οι χρήστες που έχουν Windows XP δυστυχώς δεν μπορούν να αναβαθμιστούν στην έκδοση 9 ή 10 (πολιτική της Microsoft). Οι χρήστες των Windows Vista παρακαλούνται να αναβαθμιστούν στην έκδοση 9.

Επειδή όμως και οι νεότερες εκδόσεις του Internet Explorer έχουν τα δικά τους προβλήματα, συγκεκριμένα ο Internet Explorer 8 και 9 έχει κάποιες δυσλειτουργίες που δεν επιτρέπουν τη σωστή λειτουργία του εκπαιδευτικού λογισμικού για το δημοτικό, την Ελληνομάθεια Δημοτικού, προτρέπουμε τους επισκέπτες να εγκαταστήσουν έναν διαφορετικό περιηγητή, επλέγοντας έναν από αυτούς που αναφέρουμε παρακάτω.

Συνιστούμε - όχι μόνο για τις εφαρμογές μας αλλά και γενικότερα για καλύτερη περιήγηση στο διαδίκτυο - να χρησιμοποιήσετε έναν από τους παρακάτω περιηγητές: Μπορείτε να κάνετε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να κατεβάσετε έναν από αυτούς:

Firefox

Opera

Chrome

Χρησιμοποιώντας έναν από τους παραπάνω θα απολαμβάνετε ασφαλέστερη ( λιγότερα προβλήματα από ιούς ), ταχύτερη και αισθητικά καλύτερη περιήγηση στο διαδίκτυο και φυσικά δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα με την Ελληνομάθεια Δημοτικού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου